Close

2010-11. évek eredményei

Linbrunn Portugieser 2010: A LINBRUNN 2010.évi portugieser minőségét dicséri a Villányi Borvidék versenyein elért dupla aranyérem: mind a nagyharsányi húshagyókeddi, mind a siklósi Szent György napi borversenyen magas pontozással aranyérmet nyert 2011-ben.
Linbrunn Portugieser 2011:A korai, év eleji versenyeken a hordóból kivett bor két ezüstérmet szerzett a Villányi Borvidék Borversenyein.
Linbrunn Cziráki Cuvée 2010: 2012. tavaszán a bor a Nagyharsányi Borversenyen aranyérmet és Villányi Borversenyen ezüstérmet nyert hordóból kivett mintával, palackban érlelés után nagyon finom aromájú, komplex borként kínáljuk vásárlóinknak. Személyes fogyasztás alapján mondjuk, hogy ez egy igen jóívású bor! Ha a vásárlóink bográcsozni akarnak, ne kezdjenek hozzá nélküle.
Linbrunn Rose Cuvée 2011: a 13. VinAgora Nemzetközi Borversenyen 2012.júniusában ezüstérmet nyert Gyöngyöző Rozé bírálati lapját is, – mert a gyöngyözőt ebből a borból készítettük. A bor 83 pontos minősítést kapott.  A rozé üdeségét, könnyedségét, gazdagságát, bársonyosságát, komplexitását, gyümölcsösségét, az eper illatát is értékelték a minősítők az ezüstéremmel.
Linbrunn Gyöngyöző Rosé Cuvée 2011: Magyarország legrangosabb és akkreditált nemzetközi borversenyén, a 13. VinAgora Nemzetközi Borversenyen 83 ponttal a LINBRUNN GYÖNGYÖZŐ ROSE CUVÉE 2011 ezüstérmet nyert. A magas pontszámmal és az ezüstéremmel a rozé üdeségét, könnyedségét, gazdagságát, bársonyosságát, komplexitását, gyümölcsösségét, az eper illatát is értékelték a