Close

Vörös borok

Sinus Cuvée 2012

Tükrösen tiszta vörösbor, kiegyensúlyozott és jóívású villányi küvé. Ízében a fekete ribiszkét érezni, illatában is.  A zamatában is ott kerekednek-keverednek a tanninok az élénk és izgalmasan szilvás-meggyes ízekkel. Szépek a kortyok, jó ízlelni ezt a bort, s hagyni, hogy elvarázsoljon.

tovább>>
Portugieser 2015

Ha portugieser, akkor Villány és Linbrunn, mert ez az ibolyás-fekete ribiszkés zamatvilágú bor elnyerte a „Legjobb portugieser Villány, 2016” fődíjat a Villányi Borversenyen, és az országos Bormustrán is aranyérmes lett! Muszáj megkóstolni…

tovább>>
Volpe Cuvée

Villányi házasítás, melyet portugieser, pinot noir, kékfrankos és a cabernet franc felhasználásával készítettünk. Kellemes, könnyed bor, selymes tanninokkal, visszafogott savakkal, piros gyümölcsökkel. Portugieser du Monde Nemzetközi Bormustrán ezüstérmet nyert!

tovább>>
Cabernet Sauvignon 2013

Ez a bor bekerült a Pannon Borvidék 2016 TOP 25 legjobb borai közé! Egyszerre tiszta és komplex, magas extrakt tartalommal. Gránátvörös színű, gyümölcsökkel teli az illata, savkaraktere összetett, és füstös, vaníliás a zamata. Egy nagy fajta üde, friss változata a Bocor napsütötte dűlőjéből,

tovább>>
Merlot 2013

Közepes gránátvörös a bor, illata fűszeres, érett, piros bogyós gyümölcsösséggel. Emlékeztet az ázott erdő, a gomba, az avar illatára. Ízében érezhető fajtajelleg, lágyabb savérzet és kerek textúra bontakozik ki. Ízében erdei gombás, fekete borsos jegyek, érett cseresznye is jelen vannak. A lecsengésben megjelenik a vanília.

tovább>>
Equilibrium 2013

Egy nagyszerű cuvée, az utóbbi évek legjobb villányi évjáratából. Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és egy csipet Merlot egyensúlyával. ból született. Íze meggyes, likőrös, melyet a fahordós érlelés fűszeres aromái formálnak. Vörös húsok, magyaros ételek és csokoládés, gyümölcsös desszertek remek kísérője.

tovább>>
Cabernet Franc 2013

100% cabernet franc a Bocorból, Villány kiemelkedő 2013-as évjáratából. Friss karakterű vörösbor, finom hordófűszerekkel (határozott borsossággal!) és erőteljes, gyümölcsös ízekkel és harmonikus, markáns savakkal. Minden, ami a fajtájának jellege, és ráadásul még több setét áfonya, szilva és szeder, fekete cseresznye… és étcsokoládé.

tovább>>
Syrah 2013

Az „ezeregyéjszaka” rubinszínű varázslatos bora! Fajtajelleges fűszeres illatú, vele harmóniát adó, erdei gyümölcsös ízekkel és fűszerességgel. A hordó fája épp csak annyi füstöt adott a bornak, amitől még komplexebbé vált.

tovább>>
Kékfrankos Selection 2013

Igazi kékfrankos, markáns, komplex és karakteres bor szép savakkal. Szép rubinszín, fűszeres, gazdag illat jellemzi. A hordós érlelés finom ízei, a borsosság, a tanninok simulnak össze a fekete bogyós gyümölcsök zamatával.

tovább>>
Frekvencia Cuvée 2012

Cabernet sauvignon, cabernet franc és merlot borok házasításából született ez a gyümölcsös cuvée. Közepesen mély gránátvörös színű, szeder és pirosbogyós gyümölcsök zamatával. Villány igazi ízeit, illatait rejtettük a palackba.

tovább>>

Fehér borok:

Rajnai rizling 2015

Nagyon szép évjárat, tavaszi esőket követő sok nyári napsütés után szedtük a szőlőt.

Irányított erjesztéssel, reduktív technológiával,  20-21 C fokon elkészítettük a 2015-ös Rajnai Rizlinget. 

tovább>>
Gemini Cuvée 2015

Üde és gyümölcsös zamatú ez a rajnai rizling és chardonnay házasítás, és attól „Gemini”, hogy ebben a fehér küvében mindkét fajta szépen érvényesül, együtt erőteljesebbek, zamatosabbak! Ezt a mézes-citrusos illatú bort friss, ropogós savak teszik üdévé, a nyíáresték elegáns kísérőjévé….

tovább>>
Chardonnay 2015

Egy igazi chardonnay! Könnyű, tiszta, elegáns, zamatos, tükrösen tisztán aranyló bor. Jó savak, friss ízek, laza gyümölcsösség és egy kis krémes textúra teszi igazán kellemessé a kortyokat, amelynek a lecsengése kicsit kesernyés.

Nagyon alacsony tőketerheléssel készítettük, és nagyon kevés van belőle.

tovább>>
Gemini Cuvée 2014

Készül a friss üde, gyümölcsös, illatos, fantasztikus finom fehér küvé a Linbrunn pincészetnél: borász és tulajdonos együtt kóstolgatott, együtt álmodták a fejükben, mit is szeretnének: Olyat, aminek fehér virágos, mézontófű illata van – mondta Katinka. Olyat, aminek frissek, ropogósak a savai, mondta Levente a borász. Gyümölcsös, illatos – mondta Dorisz. Kérek bele egy icipici petrolt is, mondta Mari.


tovább>>

Rozé borok:

Merlot Rose 2015

Halvány korállos, igazi rózsaszín rozé! Határozott, karakteres, íz és illatvilágában az érett eper és málna és grapefruit dominál. Üde, jóivású, szép és izgalmas, igazi nyári bor.

tovább>>